-
Umuyorum Corona virüsü için ortak düşman
dedi salgının Birlik olmanın Birlik içinde güçlü olmanın anlamı Erdoğan 9 Avrupa Birliği delegasyonu bir mesaj gönderdi günlerin türkiye-ab ilişkilerinin yeniden canlandırma konusunda sonuca fırsatları iyi değerlendirmeliyiz şimdiye kadar ülkemizde pek çok konuda ayrımcı ve dışlayıcı tutum takınan AB'nin artık hepimizin Aynı gemide olduğunu anladığını umuyorum salgın döneminde pek çok ağabeyi ülkenin ülkemizden yardım talebinde bulunduğu ülkemizin sağlık sistemi ve aldığı önlemlerle pek çok AB üye ve aday ülkesine örnek olabilecek düzeyde bulunduğu görülmüştür dönem her alanda güçlerimizi birleştirme dönemidir Türkiye olarak müzakere sürecinde karşılaştığımız tüm Zorluklara rağmen stratejik Hedef gördüğümüz Avrupa Birliği'ne tam üyeliğe ulaşmakta kararlıyız nedeniyle ortaya çıkan Zorlu günleri geride bırak felaketin fırsatları da
beraberinde getirdiği unutulmamalıdır Avrupa Birliği'nin doğru ve zamanında Hatice adımlarla bu krizden de güçlenerek çıkacağına inanıyorum ayrımcılık ve Nefret dili bir kenara bırakıldığında Avrupa mısın ortak menfaati küçük siyasi oyunlara ve ulusal çıkarlara feda edilmediğinde kapsayıcı ve Adil olunduğunda daha güzel günlerin bizim olacağına inancım tamdır son dönemde ülkücülere yönelik eleştirileri MHP yönetiminden tepki geldi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Devlet Bahçeli'nin 2011 seçimlerindeki sözlerini hatırlat insanın hain pusuları bertaraf eden notuyla genel başkan Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını yayınladı Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Devlet Bahçeli'nin 2011 yılında seçim beyannamesi nin açıklanması sırasında yaptığı konuşmayı paylaştı MHP liderinin üzerimize kinlerini kusanlar ülkücüyü hakir görenler her dönemde mağlubiyetin sillesi ile soluksuz kalmışlardır üç hilalin tek başına iktidara artık bir zorunluluktur sözlerini hatırlattı tek başına iktidar vurgusu ile ilgili gelen
yorumlar üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı sosyal medya hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur ittifakı dimdik ayaktadır CHP lideri Kılıçdaroğlu Türkiye'nin coronavirüs mücadelesini değerlendirdi bilim kurulunun zamanında oluşturulmasının çok önemli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu Avrupa'nın en gelişmiş ve yetenekli Sağlık ekibi Türkiye'de dedi Kılıçdaroğlu Üniversite öğrencileri ile video konferans yaptı Sağlık Bakanlığının 2019'da hazırladığı pandemi raporu nedir Avrupa'nın en gelişmiş en yetenekli sıklık ekibinde Türkiye'de olmaz 2008 krizinden daha derin bir kriz bekliyor bizi Çünkü Türkiye şu anda Merkez Bankası kontrol edemiyorlar kontrol etmek için tuttular bütün dolarları sattılar dövizleri sattım Merkez Bankası arkadaşlarıma şu talimatı verdim önümüzdeki günlerde ilk yapacağınız Hiçbir insana frakturu hazırlamaktır devlete israf bir öğrenci CHP lideri ittifak devam edecek mi sorusunu yöneltti demokrasi ile Antalya'nın Kumluca ilçesinde ki ünlü tatil merkezi olimpos'ta ilgili koruma amaçlı imar planı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı 3. dereceden sit alanına çevrilmesi Olimpos iddiaların ortaya çıkardı Mehmet Ersoy o iddialara cevap ver Antalya
Kumluca'daki dünyaca ünlü doğa harikası Olimpos çarpık yapılaşmanın olduğu Tatil Beldesi ile ilgili 2004 yılında çalışmalara başlandı Kültür ve Turizm Bakanlığı olimpos'ta ilgili tamamlanan koruma amaçlı imar planını onayladı bazı alanları 1 derece statüsünden 3 derece site çevre Ancak bu Özellikle sosyal medyada olimpos'ta imara açılıyor tepkisine neden oldu Hürriyet gazetesinin haberine göre Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy garanti verdi Olimpos gibi bir değerin bozulmasına Ben de izin vermem dedi Olimpos gazı Başkanlığının teklifi ile 2017 SGK tarafından bedeli karşılanan ilaç sayısı 8603 ulaştı Corona virüsü tedavisinde de kullanılan hidroksiklorokin sülfat ilacı artık Türkiye'de üretilmeye başlandı ilacı üreten firma Sağlık Bakanlığına 300.000 dostuda maaş olarak verecek durmadan dönen makinelerde coronavirüs tedavisinde de kullanılan hidroksiklorokin sülfat var üretim yeri ise Türkiye ilaç Aslında bazı sıkma türlerinin önlenmesi ve tedavisi için üretildi Dünya Sağlık Örgütünün temel ilaçlar listesinde dünyayı