sonra yaptığı en son Altay maçını gitmedi artık uçaktan dolayı değil yalnız burada bir yerde okudum ben arkadaşlar hazırlamışlar kızacağım teknik sorumlu teknik sorumlu değildir Nejat abi futbol direktörü Fikret abi daha başka bir şeydir Ahmet ya takım soyuluyor Özcan ne oluyor diyorlar Bunlar hakiki Fenerbahçeli onlar hakiki Beşiktaşlı onlar hakiki Galatasaray'la alınmasın kızmasın o dönemin Fener'de si galatasaray-beşiktaş

yönetimdeki bilmem ne sorumlusu bana göre bu sınıfa girmez Yemezler abi Düşünebiliyor musun Beşiktaş lig maçı oynayacak �imdi bu sezon başlamadı Beşiktaş ve her zaman olduğu gibi doğum üzerine işte geçmişte şöyleydi son 39 yılın en kötü açılışı Geçen sene Fenerbahçe için yaptık hatırlarsanız Benzer şeyleri işte şöyle bir kötü böyle felaket yani karıştırırken neymiş bakalım o geçmişteki o sezondan yetmişli yıllara

uzandık böyle olunca ve 2 tane sezon Beşiktaş'ın o için çamur sezonunu ya hatırlıyorum bakalım Orada ne olmuş 74 75 78 79 80 sezon şimdi 74-75 sezonunda Aslında Beşiktaş İpek an önce tayinimi Türkiye Kupası'nı kazanan bugünkü kadro Evet falan da var bayağı bir burada yok ama burada yok bu resimde yok yok Var var yok var 30 maçta 5 kez kazanabiliyor Beşiktaş 17 kez berabere kalıyor yavrum beraberdik en az galip gelen