-
çorbası mı yapabileceğim söyledim mi söylemedim
hatta sana bu ismi verdik ama insanlar başlarından onu kenara yazıp Peki bu devlet bir gün sana yaparım afiyetle yersin Bak yine de yapabileceğim söyledim sesli cevabını ne kadar çok hakim olduğumu ve tarif noktasında da kendimi parçaladığını Gördün mü Ama bana tatlı vermek istedim adım Tatlıcı patladı Eda'ya çıktığı için ekipte hiç kimse o tatlı ya bu konuda ben sizin beni suçlamanın gerçekten çok abet oldu Hiçbir
fikrim bu şeylere baktık görmeye çalıştı yanlış azdım İnşallah bu şekilde konuşma Seninki de güzel benim bildiğim Efendi salça koyacak miyim dedin hayır dedim Ben öylesine söyledim Biz de seçilmedi Batuhan'ın çıldırı her zaman yapıyormuş bildiği bir şey de o da yapamadı Alican da yapamadı Yani bir kişinin gerçekten çok vicdansızca oldu bu sana yakışmadı sana yakıştı olan oyu aslında kimin gideceğini belirleme
potansiyeline sahip Alican 4 Açelya 200'de 2 Ekim Oyların çok ciddi bir önem taşıyor Hadi bakalım okulun yaramaz çocuğu gibi temizleme hemen Trabzonspor muhtemel 11 Hocam bu akşam biriyle sahada olmasını bekliyoruz Trabzonspor'un muhtemel 11 üzerinden değerlendirmenizi alayım şu an bu takımın Bey ne olduğunu ispatlamış Emlak Hm Zaten geçen sezonda teke tekte bu kadar rahat Atam geçen bir futbolcu bizim